I Sverige finns ett 100-tal nationella kvalitetsregister som ger kunskap om hur vården och omsorgen fungerar och kan förbättras och de är en unik företeelse internationellt sett. Ett 20-tal av de nationella kvalitetsregisten utvecklas och förvaltas av UCR inom kvalitetsregistersektionen. UCR har även en tjänst för registerbaserade randomiserade studier (R-RCT) och kvalitetsregistersektionen sköter implementation och förvaltning av ett antal studier som baserar sig på registerdata.
 
 

På kvalitetsregistersektionen arbetar vi tvärfunktionellt med kompetenser som java-utvecklare, SAS-utvecklare, UX-designers, kvalitetssamordnare, projektledare och klinisk kompetens för att ta fram och förvalta lösningar utifrån våra tekniska och juridiska förutsättningar, som ger en god användarupplevelse samtidigt som de är skalbara och förvaltningsbara.

Låter det intressant är du alltid välkommen att kontakta oss för att höra mer. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare som kan hjälpa till att bidra i detta viktiga och spännande uppdrag!

 

För frågor och mer information kontakta

sektionschef Sara Hansson 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.