Lediga tjänster

Att arbeta på UCR

UCR förenar akademisk, klinisk och tekninsk kompetens i en komplett forskningsstruktur

Vi är Sveriges största ARO som på uppdrag från såväl akademi som industri genomför och hanterar alla aspekter av kliniska forskningsprojekt under ett och samma tak.

Vår viktigaste tillgång är alla medarbetare som med sitt engagemang, idérikedom, kompetens och nära samarbete med duktiga forskare gör UCR till ett ledande forskningscentrum i Sverige och i övriga världen. 

Finns det aktuella lediga tjänster att söka på UCR, finns de listade nedan.

QAannons linkedin


Har du erfarenhet av att arbeta som CRA/monitor och vill ha en omväxlande roll med stor bredd och möjlighet att påverka ditt arbete? Då kan tjänsten som CRA hos oss på UCR vara din nästa utmaning!

UCR består idag av ca 145 medarbetare varav merparten arbetar med klinisk forskning. Vi är projektledare, kliniska prövningsledare (CPM), CRA/monitorer, publication manager/medical writer, data managers och biostatistiker, med varierad bakgrund och erfarenhet. Vi arbetar i tvärfunktionella team med olika typer av kliniska studier och projekt på uppdrag från både akademi och industri.

Tillsammans har vi en bred kompetens inom området medicinsk klinisk forskning. Våra studier och projekt är av varierande omfattning och inriktning och vi arbetar med såväl stora som små och regionala som internationella projekt - hos oss får du verkligen vara med i helheten! 

Ditt uppdrag

Som CRA hos oss får du arbeta i en bred roll med studier från fas I-IV. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i denna forskningsnära miljö där du kommer att ha en av nyckelrollerna inom sektionen. 

Du kommer bland annat att hantera ansökningar, kvalitetssäkra data, monitorera både genom att besöka olika kliniker men även från kontoret.
Du kommer att vara en viktig medspelare i alla projekt och kommer aktivt bidra till förbättring och utveckling, både i kundprojekten och av interna rutiner och processer.

Beroende på din erfarenhet kan även andra arbetsuppgifter inom sektionens organisation vara aktuella.

I tjänsten förekommer resor, i huvudsak inom Sverige. 

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som CRA/monitor inom klinisk forskning (industri/akademi/CRO) med goda kunskaper inom ICH-GCP. Du har en högskoleutbildning inom biologi, farmaci, medicin, sjuksköterska eller motsvarande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Dina datorkunskaper är goda och du är bekväm med att arbeta i Office-paketet.

Som person är du noggrann, kommunikativ och strukturerad med god organisationsförmåga som gärna tar ett självständigt ansvar men trivs med att vara del av ett team som arbetar mot ett gemensamt mål. 

Vi erbjuder

Hos oss får du en bred och varierande CRA roll i en organisation där det händer mycket! Du får stort utrymme att påverka såväl ditt dagliga arbete, din egen samt hela organisationens utveckling. Våra medarbetare är viktiga, vi lär oss av varandra och vi hjälps åt. Hos oss får du väldigt bra anställningsförmåner som gör skillnad, vilket innefattar t.ex. friskvårdsbidrag, tjänstepension och klämdagar. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Vi finns i nybyggda lokaler i Uppsala Science Park.

Din ansökan vill vi ha senast den 12 maj 2021
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden med de sökande som motsvarar kravprofilen. Vänta därför inte utan skicka din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Din ansökan skickar du in här: länk till annons och ansökan

Vill du veta mer?

Gruppchef, Sektionen för Klinisk Forskning, Theresa Hallberg, 070-611 12 94. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sektionschef, Sektionen för Klinisk Forskning, Marie Wiklander, , 072-166 01-30 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.