Lediga tjänster

Att arbeta på UCR

UCR är ett forskningscentrum med klinisk forskning och sjukvårdsutveckling i fokus. Vår viktigaste tillgång är alla medarbetare som med sitt engagemang, idérikedom, kompetens och nära samarbete med duktiga forskare gör UCR till ett ledande forskningscentrum i Sverige och i övriga världen.

Finns det aktuella lediga tjänster att söka på UCR, finns de listade nedan.

 


Vill du ha ett spännande arbete där du bidrar till förbättrad hälsa för människor i Sverige och hela världen. Hos oss arbetar du i en agil arbetsmiljö där du får vara centralt delaktig i att utveckla såväl processer, metoder och profuktinformation.tjanster700

Vi söker dig med gedigen dokumenterad erfarenhet som teknikinformatör där du skrivit användarinstruktioner för mjukvarulösningar eller system/produkter med motsvarande komplexitet på engelska. Du är väl förtrogen med agila arbetsmetoder och vanligt förekommande dokumentationssystem och verktyg som stöd för arbete med mjukvarudokumentation och utbildningsmaterial.

Välkommen med din ANSÖKAN!

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.