UCR är Sveriges största ARO (Academic Research Organization) som på uppdrag från såväl akademi som industri genomför och hanterar alla aspekter av kliniska forskningsprojekt under ett och samma tak. Vi erbjuder service för genomförande av kliniska studier, observationsstudier och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård.

UCR förenar akademisk, klinisk och teknisk kompetens i en komplett forskningsinfrastruktur och är en bred resurs för klinisk forskning och kvalitetsuppföljning både regionalt, i Sverige och internationellt.

Vi sitter mitt i Uppsala Science Park i Hubben. Området är en av Sveriges främsta innovationsmiljöer.
Här samverkar näringsliv, offentlig verksamhet och akademi för att skapa framgångsrika innovationer.

Vill du bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen i ditt arbete? 
Vi på UCR går till jobbet och är en del av detta varje dag.

dekorativ bild welcome

På UCR har vi en tydlig plan för våra medarbetare som hänger ihop med vårt syfte: att bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen.

Vår värdegrund är: Innovativa, Effektiva, Pålitliga och Kompetenta. Vilket betyder att det finns det plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt.

Hos oss får du väldigt bra anställningsförmåner som gör skillnad, vilket innefattar tex friskvårdsbidrag, tjänstepension, och klämdagar, läs om dem här.

Hoppas att du vill bli en av oss!

Ansök till en av våra lediga tjänster eller lämna en spontanansökan!