Ni har, eller kommer snart att få, inloggningsuppgifter till en testmiljö i Captivate där du kan testa de olika funktionerna som sedan kommer vara tillgängliga i den riktiga produktionsmiljön. Inloggningsuppgifterna kommer från Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så håll utkik så det inte fastnar i skräpposten!

Vad behöver jag göra för att få tillgång till Captivate systemet?
Titta på träningsfilmer #1 och #2 (se nedan). Om du är huvudprövare eller medprövare som är delegerade ansvar 8 på delegeringslistan (signering av CRF), då ska du också titta på träningsfilm #3 (se nedan). När ni har tittat på filmerna och läst Data Handling Instructions (DHI; flik 20) ska detta dokumenteras. Det gör man genom att fylla i Training log under flik 23 i prövarpärmen.  

Träningsfilm #3: E-signatur (OBS, För huvudprövare och delegerade prövare)

captivate film

Om du är huvudprövare eller medprövare som är delegerade ansvar 8 på delegeringslistan (signering av CRF), då ska du också titta på denna träningsfilm. 

Så fyller du i träningsloggen (exempel)


header training captivate

Hur fyller jag i träningsloggen efter jag har tittat på filmerna och läst DHI dokumentet?

På träningsloggen fyll i namn, signatur, roll och anger träning nummer 5 och 6 (5=eCRF och 6=DHI) samt ”Captivate” och ”DHI” som tränare (se exempel ovan). När den är korrekt ifylld, skanna och maila detta dokument till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du access till produktionsmiljö i Captivate samt åtkomst till SPIRRIT-modulen i RiksSvikt. Originaldokument sparas i prövarpärmen.


Länkar

Captivate träning på engelska (ej obligatorisk)

Captivate online user guide (ej obligatorisk)

SPIRRIT hemsidan