Vi har regelbundna har telefonutbildningar för registrering i SveDem. Se datum nedan. Anmälan sker senast 3 arbetsdagar innan utbildningstillfället till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., deltagaren ska ha en inloggning och ha varit inloggad i registret innan utbildningen. Deltagaren får dagen före utbildningen informationsmaterial via e-post, ett telefonnummer och en kod för uppkoppling till telefonkonferens. Under utbildningen är deltagaren inloggad i registret. Vi har ett grundmaterial som vi utgår från och mer utförliga frågor och frågor rörande den egna enheten får tas vid annat tillfälle.

 

Den 6 april går SveDem över till en ny plattform. Det innebär att exempelvis att utseende kommer se annorlunda ut och att en del funktioner kommer vara lite annorlunda. Telefonutbildningarna som sker innan den 6 april kommer ske i nuvarande SveDem.

 

Nästa utbildning för

Specialist- och primärvård: tisdag 9 mar kl 13.00-14.30  

Äldreboende och hemsjukvård med omsorgsinsatser: tisdag 2 mars kl 13-14:30

Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ange telefonnummer, namn, enhet. Max antal deltagare 10 personer. 

  

Vid behov av utbildning tidigare, kontakta SveDems kansli

 

 

 

 

 

SveDem kommer att deltaga som utställare:

Svenska demensdagarna i Örebro 12-13 oktober 2021

Äldreomsorgsdagarna i Stockholm 14-15 oktober 2021

Socialchefsdagarna i Malmö 24-26 november 2021