Nyhetsbrev v 4, 2021          

Patientrekrytering
Vi välkomnar Helsingborg till studien, som nu är redo att inkludera sina första patienter!

Det är roligt att se att så många kliniker har börjat det nya året med att rekrytera patienter i ABC AF-studien! Ni som tagit in patienter redan är: Örebro, Akademiska sjukhuset, Västerås, Falun, Danderyd, Solna/Huddinge, Köping, Mölndal, City Heart och Karlstad. Ett extra grattis går till Uppsala som passerat 150 rekryterade patienter och till Västerås som passerat 100 rekryterade patienter!

       graf nyhetsbrev v4 2021  tabell nyhetsbrev v4 2021

Subject Enrolment and Identification Log
Vi vill påminna om att Subject Enrolment and Identification Log är ett bra hjälpmedel. Det är dock viktigt att den stämmer mot patienternas godkännande av Biomarkörsubstudien i samtycket, så att inte patienter som inte godkänt deltagande i Biomarkörstudien kallas till provtagning vid 12 månader.

Capture

Vi kan bjuda på denna fina bild på Carlos, huvudprövare vid Hjärthälsan i Linköping, när han avnjuter sin julfika!

Och vi passar på att be om ursäkt för att ersättning för julfika och lunch vid lunchmöten försenats. Det beror på våra hårdare restriktioner kring arbete på plats på kontoret. Vi hoppas att ni har överseende med detta och vi arbetar på att få till utbetalningarna så snabbt vi kan.

 

Har ni frågor eller funderingar, hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Svar på många vanliga praktiska frågor hittas på www.abcafstudy.se

Hälsningar,

Projektledare och monitor (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

kontakter nyhetsbrev