Nu är anmälan öppen för mötet!

Vi tänkte samla intresserade för att diskutera utmaningar/möjligheter med aktuella och framtida RRCT-studier.

Vi har identifierat flera möjliga förklaringar till RRCT-trögheten: konkurrens från industri-studier, för många pågående RRCT, RRCT-fatigue bland kollegor, ersättningen i RRCT-studier, brist på diskussion av nya studier i större forum innan studier startas och annat.

Ankomst och middag för de som vill sist på dagen torsdag den 20 januari och möte från klockan 10:00 fredag den 21 januari (ger möjlighet att enbart delta på mötet för de som föredrar detta)

Fundera inför mötet på hur ni vill att RRCT ska utvecklas, i vilka områden det behövs nya studier mm.

Tidpunkt: 20-21/1 2022
Plats: Grand Hotell i Lund

Sista anmälningsdag 25/11

Fyll i anmälan och maila den till
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med cc till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här är Anmälningsblankettet anmälan RRCT möte i Lund

Här är Program RRCT möte Lund