RiksSvikt

Om du har valt Index slutenvård och det är ett mottagningsbesök (öppenvård), så måste alla klarmarkerade flikar låsas ut, så att de blir ljusblå i stället för mörkblå, då är det möjligt att radera hela besöket. Det är möjligt att skriva ut varje flik om du vill veta vad som var registrerat, oftast så går det om du trycker ctrl och p för print.

Tyvärr så måste du sedan registrera om allt igen och då välja rätt öppenvård vid starten.

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Vår policy om cookies och personuppgifter OK