Om du har valt Index slutenvård och det är ett mottagningsbesök (öppenvård), så måste alla klarmarkerade flikar låsas ut, så att de blir ljusblå i stället för mörkblå, då är det möjligt att radera hela besöket. Det är möjligt att skriva ut varje flik om du vill veta vad som var registrerat, oftast så går det om du trycker ctrl och p för print.

Tyvärr så måste du sedan registrera om allt igen och då välja rätt öppenvård vid starten.