Kontakter

Registerledning

Peter Vasko, registerhållare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ulf Dahlström, forskningsansvarig
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Åsa Jonsson, nationell koordinator
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Regionala koordinatorer

Christofer Johansson, regional koordinator Skåne
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Catarina Dahlbom, regional koordinator Mitt
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lena Olsson, regional koordinator Syd och Väst
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anna Forssell, regional koordinator Norr
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Styrgrupp 10 ordinarie ledamöter
Utses av användarmötet ( 6 st)

Ann Hovland Tånneryd
Distriktsläkare Hemse, Gotland
(invald 2012)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Charlotte Arvidsson
Läkare Hälsan 1, Vårdcentralerna Bra Liv, Jönköping
(invald 2018)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Christer Magnusson
Verksamhetschef Medicinkliniken, Eskilstuna
(invald 2012)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Marie-Louise Edvinsson
Sjuksköterska, Klinisk amanuens, Lund
(invald 2012)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Michael Melin
Hjärtläkare, Karolinska Huddinge
(invald 2012)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Vasko
Överläkare Medicinkliniken Växjö
Registerhållare (väljs inom styrgruppen)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utses representativt av respektive organisation (4 st)

Utses av Riksförbundet HjärtLung

Magnus Östnäs
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utses av Vårdpersonal inom Cardiologi (VIC)

Alicja Arasimowicz
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utses av Svenska Kardiologföreningens styrelse

Gerhard Wikström
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utses av Svenska Kardiologföreningens arbetsgrupp för Hjärtsvikt

Lars Lund
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adjungerade till styrgruppen

Ulf Dahlstöm, adjungerad
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Åsa Jonsson, adjungerad
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

RiksSvikt Valberedning
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Michael Fu, Göteborg, sammankallande
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Berit Nyholm, Bollnäs
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Isak Lindstedt, Ekeby
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Forskningsgrupp

Lars Lund
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Magnus Edner
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ulf Dahlström, ordförande
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Urban Alehagen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Stiftelsen för nationella hjärtsviktregistret

Gerhard Wikström
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Magnus Eder
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ulf Dahlström, ordförande
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Vasko, adjungerad
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Åsa Jonsson, adjungerad
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbplatsen tillhör RiksSvikt, det nationella kvalitetsregistret för hjärtsvikt och har som främsta mål att förbättra omhändertagandet av patienter med sjukdomen samt att sprida information och nyheter gällande hjärtsvikt till användare av registret.

Är Du patient eller anhörig och vill veta mera om hjärtsjukdomar rekommenderar vi att läsa mer om hjärtsvikt under fliken Allmänhet alternativt webbplatsen www.1177.se

Registret administreras av UCR, Uppsala Clinical Research Center som är ett nationellt kompetenscenter för kvalitetsregister.

Webbläsare
Webbplatsen fungerar bäst med en modern webbläsare. Hemsidan fungerar även med smarta telefoner, surfplattor och vanliga datorer.

Om cookies
Denna webbplats använder cookies på sina sidor. Cookies lagras på din dator, men bara för att underlätta användningen av denna webbplats. Ingen personlig information sparas dock på din dator. Tillåter du inte att cookies sparas på din dator kan det vara så att webbplatsen inte fungerar korrekt. Läs mer om cookies på webbsidan för Post-och telestyrelsen www.pts.se

Kontakt

Vid frågor om RiksSvikt eller webbplatsen, se kontaktinformationen i sidfoten på varje sida eller gå till kontakter i menyn. För att se vilka sjukhus och primärvårdsenheter som är med i RiksSvikt, klicka på Deltagande centra. Om personuppgifter lämnas vid kontakt med webbplatsen eller registrets ansvariga sparas dessa bara så länge det krävs för att svara på eventuella frågor.

Ekonomi
Registret och webbplatsen får ekonomiskt anslag från Sveriges Kommuner och Landsting.

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Vår policy om cookies och personuppgifter OK