Hej!
Förra veckan togs 12 patienter in i studien och vi är nu uppe i 298 patienter. Chansen på tårta för 300:e patienten är alltså stor! Till inklusionsstatus

Vi har ett viktigt meddelande till er alla: Om ni behöver skicka in en SAE, alltså en rapport om allvarlig händelse, använd ENDAST mailadressen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Det är en brevlåda som alltid bevakas och mail blir alltså inte olästa om någon person är ledig. Detta är viktigt, eftersom vi i vår tur har rapporteringsskyldighet gentemot Läkemedelsverket. På blanketten för SAE-rapportering står mailadresser till sponsor och projektledare, men använd alltså endast Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. när ni behöver rapportera en SAE.

Före jul skickade vi ut ett meddelande från studiens säkerhetskommitté, DSMB. Jag vill påminna om att det är information som ska skrivas ut och sättas in i prövarpärmen under flik 17. Om ni inte redan gjort det så finns dokumentet bifogat i detta mail.

Med vänliga hälsningar
SPIRRIT-teamet