Hej!
Vi hoppas att ni alla har en lika vacker vinterdag som vi har i Uppsala idag!

Förra veckan inkluderades 14 patienter. Vi gratulerar FO kranskärl/svikt, SUS Lund som tog in sin första patient. Till inklusionsstatus.

Under våren kommer vi att rekrytera fler kliniker som kan delta i SPIRRIT-studien, för att öka möjligheten att nå upp till en bra inklusionshastighet. Västerviks sjukhus, Vårdcentralen i Flen och Capio Lund är nu godkända kliniker och ska startas upp. Träffar ni kollegor på kliniker som inte deltar i SPIRRIT men som har intresse; be dom skicka iväg ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.<Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.> så fångar vi upp kontakten.

Vi är ju tre monitorer som arbetar i SPIRRIT-studien och delar på ansvaret. Eva Svensson kommer nu att koncentrera sig på andra arbetsuppgifter, så vi får välkomna Christina Ninalga till SPIRRIT-teamet. Välkommen!

Med vänliga hälsningar
SPIRRIT-teamet