Hej!
Vi hoppas att alla haft en fin första advent!
Detta är ett långt mail med mycket information, så läs ända till slutet!

Förra veckan blev det lite snurr på inklusionen igen, 16 patienter inkluderades. Bra jobbat!!!
Vi gratulerar Landskrona som tog in sin första patient. Den här veckan får ni både den veckovisa statistiken samt en mer övergripande uppdatering som vi gör varje månad.

Eftersom vi nu gått in i december så är vår tävling avslutad. Så här ser resultatet ut:

Klinik Antal patienter
SE01 - KS Kard  (Lund) 24
SE28 - Västerås (Lönnberg)  12
SE30 - Stockholm Heart (Al-Khalili) 9
SE10 - Kristianstad (Wiklund) 8
SE14 - Linköping (van der Wal)  6
SE19 - Karlstad (Floderer)  6
SE20 - SÖS (Corovic Cabrera)  6
SE24 - Sahlgrenska (Ljungman)  6
SE05 - Mölndal (Parén) 5
SE32 - Sundsvall (Kavianipour) 5
SE34 - Östra (Fu) 5

 

Nu blev det elva kliniker som får biobiljetter, eftersom de sista tre hade lika många inkluderade.  Vi kommer att skicka biobiljetter till kliniken, till de som står på delegeringslistan. Vi kommer säkert dra igång fler tävlingar av detta slag, men vi kan utlova en tårta för var 100:e patient som inkluderas, närmast nu är alltså tårtan för patient nummer 300.

VIKTIGT!
Ett nytt protokoll i studien är nu godkänt av Läkemedelsverket, och det medför en del uppdateringar i flera dokument. Vi kommer under eftermiddagen skicka ut mail till var och en av er kliniker, med instruktioner och filer på alla nya dokument. Bekräfta gärna att ni fått mailet och hör av er om något är oklart.

Förra veckan hörde en del kliniker av sig och hade problem att logga in i RiksSvikt. Enligt driften på kvalitetsregister så har det med ett nytt certifikat att göra, och det nya certifikatet stöder inga andra webläsare än Internet Explorer. Om ni har problem med RiksSvikt, kolla först om det går bättre om ni använder Internet Explorer!

Tack för ert engagemang!!!
Hälsningar
SPIRRIT-teamet