Hej alla!
Förra veckan var det höstlov för många. Det märktes på rekryteringen, då det bara inkluderades tre patienter.
Men nu tar vi nya tag och ångar på fram till jul! Vi satsar på att komma över 200 patienter denna vecka, den klinik som tar in patient nummer 200 blir bjudna på tårta.

Eftersom det är första måndagen i månaden får ni även med den större grafen över inklusionen i SPIRRIT. Vi kan se en svag uppåtvändande trend, men nu gäller det att vi inte tappar, utan till och med ökar takten.

Glöm inte bort vår inklusionstävling! Ytterligare en månad har ni på er att slipa resultatet. Tävlingen avgörs 30 november, och då får de tio kliniker som inkluderat flest patienter biobiljetter.

Vi vill slå ett slag för vår hemsida, www.spirrit.se Där kommer hela tiden ny information så håll er gärna uppdaterade.


Vi har nu lagt ut en hel del frågor vi fått från er på klinikerna, tillsammans med svar på frågan. Gå gärna in och titta om ni hittar svar på er fråga: http://www.ucr.uu.se/rikssvikt/rrct/spirrit-hfpef/fragor-svar-spirrit-hfpef
Dessa frågor och svar uppdateras kontinuerligt vartefter vi får in frågor från er.

VIKTIG INFORMATION!
För alla kliniker som inkluderat patienter skulle vi vilja ha aktuella screeningloggar (flik 13) inskickade till oss. Detta pga av att vi behöver göra lite statistiska beräkningar på hur det ser ut med screening failure. Om ni INTE har skickat aktuella loggar till UCR ber vi er göra det under denna vecka, alltså senast 9 november. Scanna och maila loggarna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.<Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.>