TACK alla ni som deltog i Prövarmötet! Det blev ett bra möte med många kloka synpunkter från er. Presentationerna från prövarmötet finns att ladda ner här

Vi har nu tagit alla kommentarer och synpunkter i beaktande och gjort ändringar i studieprotokollet som har skickats in till Läkemedelsverket och Etikprövningsnämnden för godkännande. Vi väntar nu på svar som beräknas komma i början/mitten av december. Under tiden har vi arbetat med SPIRRIT-modulen i RiksSvikt och nu återstår endast valideringen! Vi kommer att starta Karolinska och Uppsala först (där Lars Lund och Ola Vedin är ansvariga prövare) för att försäkra oss om att allt fungerar. Efter detta kommer vi att starta alla andra kliniker (vi har totalt 34 kliniker med nu!) via web-baserade startmöten.

Vi kommer inom kort att skicka förslag på mötesdatum där ni kan välja datum för startmöte på er klinik. Innan mötet skickar vi en Prövarpärm till er samt ett studieavtal.

Om ni inte redan har anmält er till SPIRRIT-studien så går det självklart bra att göra det nu, kontakta Inger Ekman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .