Hej!

Vi går mot ljusare tider nu! Även i SPIRRIT hoppas vi.

Förra veckan fick vi 13 nya patienter i studien, vilket ger en summa av 927 när vi började denna vecka. Till inklusionsstatus

Tyvärr kan vi inte ge någon exakt information om SPIRRIT-möte på Vårmötet än. Vi förstår att ni behöver planera, men det är lite svårt att få till en bra tid. Vi vill ju inte att vårt möte ska krocka med andra viktiga möten. Så fort vi har någon information så går vi ut med det.

Bifogat i mailet finns mallen för hur man fyller i SAE-rapporten (finns under flik 15 i prövarpärmen). Viktigt att tänka på när man skickar in rapport till oss är:

  • · Inga personuppgifter, förutom födelsenummer (alltså inte de fyra sista siffrorna) samt randomiseringsnummer ska anges i    rapporten. Det är viktigt dels för patientens integritet och dels för att vi som arbetar med studiedata inte ska ha möjlighet att      identifiera studiedata på patientnivå.
  • · Fyll i all information.
  • · Använd adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att skicka rapporten.
  • · Kom ihåg att rapportera även i Captivate, och se till att uppgifterna stämmer överens.

Som vanligt är ni välkomna att höra av er om ni har frågor eller funderingar kring studien.

Med vänliga hälsningar

SPIRRIT-teamet