Hej!
Hoppas att ni fått njuta av sommar och sol och lite ledighet i samband med Nationaldagen!
Förra veckan var ännu en kortvecka, men 13 patienter inkluderades ändå, bra jobbat! Särskilt grattis till Danderyds sjukhus som tog in sin första patient.
Nu är vi uppe i 588 patienter, så det närmar sig tårtdax. Förhoppningsvis får vi dela ut tårta för 600:e patienten den här veckan. Till inklusionsstatus.

Snart börjar ju sommarsemestrar med allt vad det innebär. För att ni alltid ska kunna komma i kontakt med oss i SPIRRIT-teamet så är det säkrast att använda Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.<Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.> som alltid bevakas. Telefonnummer till alla finns på kontaktlistan under flik 27 i pärmen, om det är ett brådskande ärende. SAE-rapporter mailas som vanligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.<Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.>.

Med vänliga hälsningar
SPIRRIT-teamet