Hej!

Vi har nästan hunnit igenom november redan, så här kommer lite sen inklusionsstatistik för oktober månad. Vi fick lägga till 19 patienter i studien under oktober; bra jobbat!!! Tänk på när ni tittar i figurerna att detta var hur det såg ut 1 november, så det är ju många som inkluderat patienter efter det. Till inklusionsstatus.

Ända sedan vi startade studien för rätt exakt 4 år sedan, så har vi pratat om adjudicering utav händelser, och att det ”är inte riktigt på plats än men det kommer”. Nu är det faktiskt på plats! Vi är så glada att äntligen kunna få inviga er i denna process och få igång det viktiga arbetet med att granska de händelser (hjärtsviktshospitalisering och kardiovaskulär död) som ska ligga till grund för studieresultatet i SPIRRIT.

Men, vi vet alla hur veckorna i december brukar se ut! Och sen hoppas vi att ni får lite ledigt över helgdagarna, så vi tänkte inte trycka i er en massa ny information förrän december och helger är över. Under januari har vi planerat in fyra webinarier, så det är bra om ni kan boka in i kalendrarna redan nu. Då kommer ni att få information om själva processen, hur den går till och vad som kommer behövas från er på klinikerna.

Webinarier är planerade:

18 januari kl 15-16

20 januari kl 15.30-16.30

25 januari kl 15-16

27 januari kl 15.30-16.30

Detta är obligatorisk information för att kunna genomföra klinikernas del i processen. Den studiepersonal som kommer att arbeta med detta behöver få informationen och det ska dokumenteras. Alla på kliniken behöver inte vara med vid samma tillfälle, utan man kan välja olika dagar.

Skulle ingen av dessa tider passa er klinik så hör av er till oss redan nu så kommer vi överens om en lösning.

Anmäl via ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. namn och vilken dag ni vill delta, så kommer ni att få länken till webinariet utskickad. Vi kommer även påminna om detta igen!

Med detta sagt vill vi bara lägga till en liten påminnelse nu när året närmar sig sitt slut att det kan vara dags att fakturera.

Saknar ni faktureringsunderlaget eller har frågor: hör av er till oss!

Med vänliga hälsningar

SPIRRIT-teamet