Hej!
Nu är det ett tag sedan vi skickade ut det senaste nyhetsbrevet. Strax efter att vi skickade ut det i början av februari så passerade vi 1100 patienter! Det var KS Huddinge som tog patient 1100, bra jobbat!

Vi nås dagligen av rapporter om hur det ser ut i sjukvården runt om i landet. Det är fortsatt en mycket tuff situation i stora delar av Sverige, och vaccineringen tar lite längre tid än det var tänkt, men vi hoppas att utvecklingen kan vända snart. Trots att läget är pressat så fick vi in 15 nya patienter under februari och hela 20 patienter i mars. Idag sista mars har vi 1123 patienter inkluderade! Stort tack till er alla som lägger ner tid och engagemang i SPIRRIT-studien!!! Till inklusionsstatus

Om två veckor, torsdag 15 april, bjuder vi in till ett SPIRRIT-möte online. Denna gång är det bara svenska kliniker inbjudna och vi hoppas kunna diskutera läget i svenska SPIRRIT.
Mötet är 15.30 till 16.30. Vill du vara med och inte har fått någon inbjudan så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta!

Vi vill påminna er om screeningloggen. Om ni inte skickat in den på ett tag och har inkluderat nya patienter får ni gärna maila den till oss.

Tänk även på att fakturera ert arbete i SPIRRIT så att ni får er ersättning. Enligt avtalet kan ni fakturera två gånger per år. Har ni frågor om faktureringen eller saknar faktureringsunderlaget – hör av er till oss!

En liten sak om eCRF:et Captivate: Om ni ser att vissa boxar fortfarande är orangea fast ni fyllt i data, så kan det vara så att ni missat att klicka i rutan ”Mark CRF complete” innan ni sparat data.

Till sist vill vi i SPIRRIT-teamet önska er alla en skön påskhelg, förhoppningsvis med ledighet och vackert väder!
GLAD PÅSK!