Hej alla!

Förra veckan passerade vi milstolpen 850 patienter. Det är en tredjedel av de 2550 patienter vi har beräknat ta in i studien. Bra jobbat allihop!

Tillsammans fick ni ihop 14 patienter, totalt hade vi efter förra veckan 857 patienter. Till inklusionsstatus.

Vi gratulerar särskilt Karolinska sjukhuset (Solna + Huddinge) som inkluderade sin 200:e patient. Grattis till er!

Vi rekommenderar er som har möjlighet, att delta på webinariet med USA i eftermiddag kl 14-15. Dr Adam DeVore från Duke University och dr Bertram Pitt från University of Michigan School of Medicine kommer att berätta litegrann om TOPCAT-studien och hur den är relevant för SPIRRIT-studien. För anlutningsuppgifter till webinariet, se nedan.

Keep up the good SPIRRIT!

SPIRRIT-teamet