NÄR & VAR?
Tid: Torsdag 28/11 – fredag 29/11 2019 Plats: Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Stockholm

Ta chansen och kom för att lära dig hur man bygger upp en hjärtsviktsdagvård och om samarbetet med olika vårdaktörer (geriatriken, ASIH, primärvården) för att ta hand om patienter med svår hjärtsvikt. Du får möjlighet att diskutera avancerad hjärtsvikt med kollegor från hela Sverige.

MÖTET ARRANGERAS AV: Tema Hjärta och Kärl Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge (Professor Frieder Braunschweig, Professor Lars Lund & Biträdande överläkare Michael Melin).

Hjärtligt välkomna!

Titta på RiksSvikts Facebook sida för att se programmet eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få en kopia på inbjudan.