GallRiksdagarna våra årliga inspirations- och utbildningsdagar för samtliga av registrets användare är även under 2021 inställt, men vi återkommer med arrangemanget under 2022.

Vi bjuder istället in till GallRiksdagen, ett digitalt möte för användare med uppdraget lokal koordinator eller ansvarig läkare.

Datum: 29 oktober.

Tid: kl. 09.00 till 12.30.

Plats: Digitalt, uppkopplingslänk samt detaljerat program skickas ut efter anmälan till aktuell e-postadress.

Program: Programmet kommer att innehålla registernyheter, information om nya variabler och uppdaterade registreringsformulär för kolecystektomi, ERCP samt för 30-dagarsuppföljningen som inkluderar en Claviengradering av registrerade komplikationer.

Anmälan skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  senast 25 oktober med namn, uppdrag, samt arbetsplats.

Kontaktperson: Nationell koordinator Lise-Lott Prebner, 076-1308722.

Mötet kan spelas in och kan komma att spridas i efterhand. Det innebär att deltagarnas personuppgifter ( till exempel namn eller bild) kan komma att synas i inspelningen. Genom att anmäla dig till mötet så samtycker du till detta i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning (GDPR).