Startsidan på Swedvasc har ändrats så att man efter att ha loggat in på startsidan direkt ser 4 färdiga sökningar om man är operatör. Är man användare utan att vara operatör ser man 2 färdiga sökningar.  

Huvudanledningen till förändringen är att det ska vara lättare att se sina egna och enhetens ej klarmarkerade registreringar, och man ska alltså ej själv aktivt behöva göra sökningen. En annan anledning är att den tidigare söksidan inte fungerade bra; många sökningar var missvisande och prestandan dålig eftersom den inte var anpassad efter de datamängder som registret har idag. Den gamla sökfunktionen tas därför bort.

Listorna går att sortera inbördes efter t.ex. operatör. Behövs andra sökningar kan man använda excel rapporten, den kommer att modifieras så att det är möjligt att få listor med begränsad mängd data.

En förutsättning för att man ska kunna se sina egna registreringar på startsidan är att användarID och operatörsID är kopplade, och det är de oftast inte. För att det ska fungera så måste dessa två ID kopplas ihop, vi kommer att göra detta på de användare som varit inloggade i systemet det senaste året. Om du själv vill göra detta, se instruktioner i separat dokument (klicka här).  Det är också bra om ni inaktiverar de användare som inte längre är i tjänst på er enhet, detta gäller både användare och operatörer.

Kontakta Marlene Hensäter Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Eva Rådström Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid eventuella frågor

Tillbaka till toppen