Lediga tjänster

Att arbeta på UCR

UCR är ett forskningscentrum med klinisk forskning och sjukvårdsutveckling i fokus. Vår viktigaste tillgång är alla medarbetare som med sitt engagemang, idérikedom, kompetens och nära samarbete med duktiga forskare gör UCR till ett ledande forskningscentrum i Sverige och i övriga världen.

Finns det aktuella lediga tjänster att söka på UCR, finns de listade nedan.

 


UCR söker systemutvecklare/dataanalytiker. I rollen har du kontakt med beställare och arbetar tillsammans med användbarhetsexperter, projektledare och övriga systemutvecklare för att möta kundernas behov av användbara, innovativa, flexibla och långsiktigt förvaltningsbara kvalitetsregister. Du arbetar med förvaltning och analys av data från våra kvalitetsregister. Du förstärker ett av våra utvecklarteam och arbetar enligt agila principer.

Vi erbjuder en teambaserad, agil arbetsmiljö där du får vara delaktig i att utveckla våra processer såväl som verktyg och tekniker.

Annons och ansökan HÄR

UCR söker en systemutvecklare (Java). Vi söker dig men universitetsutbildning inom IT och minst tre års erfarenhet av att leverera webbaserade system på Java-plattformen, alternativt likvärdig utbildning och/eller erfarenhet. Du gillar att arbeta i ett dynamiskt team med ett agilt arbetssätt. Du har sannolikt vana av att utveckla webgränssnitt för så väl datorer som surfplattor och mobiler.

Vi erbjuder en teambaserad, agil arbetsmiljö med möjlighet att arbeta längs hela livscykeln för våra produkter och i projekt. Du får vara delaktig i att utveckla våra processer såväl som verktyg och tekniker.

Annons och ansökan finner du HÄR

Tillbaka till toppen