Lediga tjänster

Att arbeta på UCR

UCR är ett forskningscentrum med klinisk forskning och sjukvårdsutveckling i fokus. Vår viktigaste tillgång är alla medarbetare som med sitt engagemang, idérikedom, kompetens och nära samarbete med duktiga forskare gör UCR till ett ledande forskningscentrum i Sverige och i övriga världen.

Finns det aktuella lediga tjänster att söka på UCR, finns de listade nedan.

 


Vi söker nu flera Monitors Clinical Event Adjudication (CEA, klinisk händelseutvärdering). CEA är en systematisk oberoende granskning av händelser i kliniska studier.

Jobbet som CEA-monitor består främst av kontorsbaserat arbete med administration och koordination av relevant dokumentation för att sammanställa kliniska händelser i studier samt att säkerställa att arbetet utförs inom överenskommen tidsram. I arbetet ingår kommunikation med kliniker i globala studier via email. 

Annons

Som studiekoordinator hanterar du uppdrag inom Clinical Event Adjudication (CEA). Jobbet som CEA-koordinator är en operativ roll, främst kontorsbaserat. Du koordinerar kliniska event i arbetsflödet och har ett nära samarbete med granskande läkare lokalt och globalt och resten av projektgruppen. Du följer upp status, och rapporterar regelbundet till kunden.  Du ansvarar även för planering av nya projekt samt utvecklingen av interna studiespecifika processer och manualer.

Välkommen med din ansökan! Annons

Vi söker nu en systemutvecklare till Utvecklingssektionen.

Utvecklingssektionen är en liten sektion med inriktning på uppdrag med koppling till IT inom ramen för klinisk forskning, kvalitetsuppföljning och biobankning. Målet är att bidra till att skapa effektiva och innovativa tekniska lösningar som kan förbättra och förenkla såväl forskning och som vård. Vi arbetar med allt från rådgivning till utveckling av applikationer.

Välkommen med din ansökan!
Annons och ansökan

Vi söker en projektkoordinator, till Klinisk forskning.

Är du intresserad av ett omväxlande arbete där man är aktiv i projektets alla faser? Vi söker en strukturerad, engagerad koordinator som vill bidra till ständig förbättring och utveckling. 

Mer information och ansökan finner du HÄR

Tillbaka till toppen