Lediga tjänster

Att arbeta på UCR

UCR är ett forskningscentrum med klinisk forskning och sjukvårdsutveckling i fokus. Vår viktigaste tillgång är alla medarbetare som med sitt engagemang, idérikedom, kompetens och nära samarbete med duktiga forskare gör UCR till ett ledande forskningscentrum i Sverige och i övriga världen.

Finns det aktuella lediga tjänster att söka på UCR, finns de listade nedan.

 


Är du  intresserad av ett varierande arbete i forskningsnära miljö? Vi söker en CRA till en av våra grupper inom klinisk forskning. Gruppen består av projektledare, koordinatorer, monitorer, data managers och statistiker. Du kommer bland annat att delta i planering av nya projekt, utforma studiematerial, utföra monitorering och undervisa blivande monitorer.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av monitorering som trivs att arbeta i team men också är självständig och resultatinriktad.

Vill du veta mer och söka tjänsten, gå vidare till annonsen

Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning med biomedicinsk inriktning. Du tycker om att arbeta laborativt både manuellt och med hjälp av instrument.

UCR Laboratory erbjuder forskare och företag analys av biomarkörer samt utvärdering av metoder och instrument. Laboratoriet är utrustat med moderna analytiska instrument med hög kapacitet. Vår styrka är flexibilitet, hög kompetens och möjligheten att utföra specialanalyser och metodutveckling. Är du intresserad av att ingå i vårt team, välkommen med din ansökan!

För mer information och din ansökan se Annons

Vi söker nu en Monitor med erfarenhet av Clinical Event Adjudication (CEA, klinisk händelseutvärdering).  

Jobbet består främst av kontorsbaserat arbete med administration och koordination av dokumentation för att sammanställa kliniska händelser i studier. Du ingår i studieteam med projektledare, koordinatorer, monitorer, assistenter, data managers och statistiker. Du deltar i planering av nya CEA-projekt samt utvecklingen av interna studiespecifika processer och manualer.

Välkommen med din ansökan.

Mer info/Annons

Tillbaka till toppen