GULD BILD GULDGALLAN GALLAN


2018 var första året som GallRiks delade ut sitt nyinstiftade utvecklingspris Guld-Gallan.

Priset belönade det bästa förbättringsarbete som utförts i verksamheten och som grundade sig på analys av enhetens egna GallRiks-data.

Syftet med priset var att uppmärksamma föredömliga förbättringsarbeten, inspirera andra enheter
till förbättringsarbeten samt sprida kunskap, erfarenhet och goda idéer. Samtliga finalister uppmärksammades på GallRiksdagarna med prisceremoni och inspirerande föreläsning.

untitled
Första pristagaren av vårt utvecklingspris var Kirurgkliniken, Region Jönköpings län,
Anna Älverdal som tilldelades ett utbildningsstipendie på 12 000 kronor och ett diplom.

NYHET 2019

 Vi har nu utvecklat vårt utbildningsstipendie och skapat två olika priser:

  • Bästa ST-arbete för kvalitet eller vetenskap baserat på GallRiks-data, 15 000 kronor

  • Förbättringsarbete som utförts i verksamheten och som grundar sig på analys av GallRiks-data 15 000 kronor

A4-affisch utbildningsstipendier från GallRiks

Urval och jury

Pristagarna utses av en jury som består av medlemmarna i styrgruppen för GallRiks med en oberoende ordförande.
Juryn bedömer utifrån åtta kriterier med betoning på nyskapande, kvalitet, samarbete och patientmedverkan.

Nominering

Samtliga professioner som arbetar med GallRiksdata är välkomna att nominera ett förbättringsarbete. Alla inkomna bidrag bedöms både utifrån hur stort värde insatsen har för patienterna och användarna av kvalitetsregister samt hur medarbetarna och patienterna engageras, stimuleras och görs delaktiga. Priset belönar fortlöpande arbete och inte planerade insatser från registret.

Sista dag att nominera är den 31 mars 2019.

Nomineringsformuläret skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För mer information om utvecklingspriset Guldgallan kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 076- 13 08 722

 

 

Tillbaka till toppen
Cookies gör att denna webbplats fungerar korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Vår policy om cookies och personuppgifter OK